Pull & Bear - Colectia de toamna 2011

     Reda garderobei tale urban chic-ul atat de in voga toamna aceasta cu ajutorul noii colectii semnata Pull&Bear. Tendintele din aceasta toamna sunt pline de surprize placute asa ca profita si reinnoieste-ti garderoba cu cele mai tari tinute!


     Noile tendinte in moda pentru sezonul de toamna 2011 readuc urban chic-ul stilului tineresc. Tendintele sunt fabuloase si este de-a dreptul uimitor faptul ca exista atat de multe stiluri pe care le poti adapta personalitatii tale. Unul dintre marile branduri care pun accentul toamna aceasta pe urban chic este Pull&Bear, brand ce apartine grupului spaniol Inditex alaturi de Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti si Oysho. 





    Colectia de toamna 2011 Pull&Bear demonstreaza ca stilul casual nu trebuie sa insemne si plictisitor. Cele mai bune outfituri isi vor gasi intotdeauna loc in garderoba ta, asa ca "detoxifiaza-ti" sifonierul si fa loc celor mai in voga tinute ale noului sezon! 












      Surpriza pe care Pull&Bear ti-o pregateste toamna aceasta in magazine este combinatia perfecta dintre stilul preppy si elemente casual, combinatie ce vine ca o gura de aer proaspat in sezonul rece. Astfel, iti poti transforma instant look-ul doar purtand o rochie eleganta cu o jacheta college preppy sau cu un blazer stylish.


     Tricotajele nu sunt de domeniul trecutului, asa ca daca inca mai ai cateva tricotaje din sezonul trecut, nu te grabi sa scapi de elepemtru ca te pot face sa arati minunat doar combinandu-le cu perechea potrivita de jeans, fuste sau chiar colanti.



                     Elementele vintage inca isi pastreaza pozitia in prim-plan in acest sezon. Moda anilor '70 are acel "je ne sais quoi" care  atrage atentia precum un magnet asa ca nu e de mirare de ce Pull&Bear a inclus in noua colectie jeansii evazati si palariile cu boruri largi.



     Nu-ti fie teama sa experimentezi cu tricotaje, denim, skinny si evazat, tricouri cool si trendy, fuste purtate cu adorabilele sosete pana la genunchi, fuste maxi si cardigane purtate cu blazere de inspiratie masculina, intrucat Pull&Bear demonstreaza ca acestea sunt must haves pentru orice diva urban chic.










                                                            Photos courtesy of Pull&Bear





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...