“Creezi sau Donezi?” Iarna 2011


RFB, Romexpo si Club 4×4 Romania te invita in perioada 1 - 4 decembrie 2011 la “Creezi sau Donezi? Iarna 2011”, o petrecere creativa organizata in scop caritabil in cadrul targului CBS - Targ de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri.
Fondurile obtinute in urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru a ajuta 50 de copii, prescolari de la gradinita din Grosani - Slanic Prahova in cadrul campaniei umanitare organizate de Club 4x4 Romania.



Esti invitat sa creezi si sa donezi, in scop caritabil si intr-un mod inedit, intr-una din zonele spatiului in care se va desfasura cea de-a IV-a editie “Creezi sau Donezi?”.
Zona de creatie – Zona din care alegi din accesoriile si ustensilele disponibile, ce doresti si ce te inspira si iti creezi singur un glob pentru pomul de Craciun al socrilor, o felicitare pentru bunica, o brosa pentru prietena cea mai buna sau un inel de logodna pentru iubita. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine vom cumpara copiilor creioane colorate si acuarele, sa poata si ei oferi bunicilor o felicitare, fratilor mai mici bomboane colorate ... de Craciun.
Zona de donatie - Piesele expuse vor fi donate de membrii RFB, bloggeri, prieteni, artisti si designeri. Iti alegi o piesa vestimentara sau un accesoriu pe plac sau pentru familie, rude si prieteni. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine le vom cumpara un fular, o caciulita de lana sau manusi ... sa le fie cald de Craciun.
Accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de membrii RFB si membrii Clubului 4×4 Romania. Designeri romani consacrati si membrii RFB precum Agata Secelean, Diana Bobar, Josephine sau Ludmila Corlateanu vor dona piese din colectiile lor, piese ce vor expuse in zona de donatie.
“Creezi sau Donezi?” se afla la a IV-a editie. Este incercarea noastra, a membrilor RFB, de a oferi un cadou de Craciun celor dragi si copiilor. Ne aflam la a doua colaborare cu Clubul 4×4 Romania, club care organizeaza in fiecare an, de Craciun, o actiune umanitara pentru copii. Ne folosim de creativitate, moda si 4x4 pentru a aduce zambetul pe chipul ingeresc al unui copil. Sunt absolut sigura ca vom fi surprinsi de creativitatea si de darnicia bucurestenilor. Oricine poate dona de Craciun.  Roxana Radu – fondator RFB.

“In fiecare an organizam cate doua actiuni cu caracter umanitar si ajutam acolo unde este nevoie. De cele mai multe ori, banii stransi se duc in locuri extrem de izolate, descoperite in expeditiile Clubului 4×4 Romania, unde nu este curent electric si cu acces imposibil pentru alte masini inafara de cele de teren”, Ligia Popescu – Club 4×4 Romania.
Te asteptam in perioada 1- 4 decembrie 2011 in Centrul Expozitional Romexpo, in pavilionul C2, intre orele 10 si 18, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, achizitionand accesorii de Craciun.

Mai multe informatii pe: www.rfb.ro / www.c-b-s.ro / www.club4x4romania.ro  

RFB - Romanian Fashion Bloggers reprezinta comunitatea bloggerilor de moda din Romania dar si un organizator de evenimente si proiecte ce sustin bloggerii si industria de moda din Romania si nu numai. Nascut din pasiune pentru moda la sfarsitul anului 2008, rfb se mandreste pana in prezent cu participarea la Paris Fashion Week Fall 2009 dar si participarea si parteneriatul media cu Romanian Fashion Week 2010.
CBS - Targ de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri se afla la prima editie, ofera o gama larga de produse si isi propune sa devina locul ideal de intalnire al celor mai noi si avantajoase oferte de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri. Targul este destinat atat publicului larg, cat si firmelor care doresc sa-si imbunatateasca portofoliul de produse si ofera posibilitatea achizionarii de cadouri pentru sarbatorile de iarna la preturi avantajoase.
Club 4x4 Romania, s-a infiintat la sfarsitul lunii iulie 2009, iar divizia sa sportiva, Team4x4 s-a constituit ca Asociatie in anul 2010. Sustinatorii si creatorii Asociatiei «Club 4x4 Romania» au plecat initial de la ideea de a construi un «refugiu» pentru iubitorii de adrenalina, pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul liber prin satisfacerea pasiunii si dragostei pentru off-road, pentru munte, natura si liniste. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...