Colecția Marni at H&M






       O nouă colecție aflată sub semnătura unui designer celebru va fi introdusă pe 8 martie în 260 de magazine H&M din întreaga lume. Marni este cunoscut în special pentru imprimeurile îndrăznețe, culorile puternice și accesoriile statement, elemente foarte bine reprezentate în colecția de 100 de piese creată pentru H&M. 




       Colecția Marni at H&M pune accentul pe libertatea de exprimare și pe experiment. Imprimeurile și culorile pot fi combinate în sute de ținute spectaculoase. Toate articolele se potrivesc între ele: Marni face din imprimeurile de inspirație tribală, africană compania ideală pentru modernitatea elementelor de tip Bauhaus și alătură siluetele sporty croielilor feminine. 



       Colecția pentru femei, alcătuită din 70 de piese, vine în culori vii și imprimeuri puternice, fie ele de inspirație tribala, Bauhaus sau color block. Siluetele poartă în întregime amprenta Marni iar materialele variază de la tricot jacquard la mătase și poplin. Pentru a completa, colecția cuprinde și accesorii, coliere, cercei, brățări, pantofi și sandale, eșarfe și genți, pălării și chiar un costum de baie și o pereche de ochelari de soare. 












       Pentru bărbați, cele 30 de piese sunt din materiale ușoare, croite într-o abordare relaxată pe care Marni o afișează întotdeauna în colecțiile sale masculine. Imprimeurile sunt subtile iar detaliile sunt reprezentate, de cele mai multe ori, de o culoare contrastantă a căptușelii sau a gulerelor și manșetelor. Colecția pentru bărbați cuprinde de asemenea sandale, genți, eșarfe, pălării, ochelari de soare și cravate tricotate, toate alcătuind combinația perfectă dintre fresh și clasic. 













       Irina Alina Sandu


        

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...