Ce trebuie să știm despre PEPLUM


         Peplumul, bucată de material atașată de obicei unei jachete strâmte sau unei fuste, și-a câștigat popularitatea în anii '40. Acela a fost momentul în care a luat naștere ceea ce peplumul înseamnă astăzi: jachetele, de obicei strâmte și scurte, erau prelungite de o bucată de material de forma unui volan care le extindea peste talie. O varietate de modele de peplum au fost create în acea perioadă.



        Uneori peplumul este în mod intenționat croit larg, sugerând o mai mare rotunjime a șoldurilor, alteori peplumul este croit foarte strâns, aproape de corp, punând accentul pe talie. Cea mai populară abordare este cea a peplumului atașat fustelor strâmte sau fustelor creion.

Ținută COTTON CANDY by Eugenia Enciu

         În momentul în care alegi un sacou, o rochie, o bluză sau o fustă cu peplum, trebuie să ai în vedere forma corpului tău. Un peplum croit strâns este de cele mai multe ori mai potrivit decât unul larg, din moment ce ultimul tinde să lărgească șoldurile. Multe femei fac greșeala de a-și ascunde kilogramele în plus sub foarte mult material, făcându-le să pară și mai voluminoase. Un peplum strâmt pe talie nu ascunde formele însă le conturează frumos, talia fiind cea pusă în evidență. Pe de altă parte, siluetelor subțiri, drepte le sunt recomandate peplumurile largi, care să creeze iluzia de solduri mai mari și de siluetă clepsidră.

Ținute KOTON.

        Vrei să achiziționezi o fustă, o bluză sau poate o rochie cu peplum? Iată câteva dintre ofertele magazinelor de la noi:

Fustă Zara - 229 lei

Bluză H&M - 199 lei

Bluză H&M - 129 lei


Rochie PNK Casual - 307 lei


Rochie PNK Casual - 317 lei

Fustă Zara - 189 lei

Fustă Zara - 189 lei

Fustă Zara - 229 lei


Rochie Zara - 359 lei

Rochie Zara - 359 lei


Fustă KOTON, preț în magazin.


Fustă Zara - 189 lei



                               Irina - Alina Sandu


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...