Bershka - Colecția de toamnă - iarnă 2012




        Oricât de mult am încerca să evităm orice discuție ce are ca subiect ploaia, vântul sau zile răcoroase și mohorâte, sezonul rece este din ce în ce mai aproape, așa că mai devreme sau mai târziu vom fi nevoite să renunțăm la ultimele articole ale garderobei de vară în favoarea celor de toamnă. Acesta este motivul pentru care începem să analizăm noile colecții ce tocmai au ocupat rafturile magazinelor și aflându-ne în căutarea celor mai în tendințe articole la prețuri accesibile, nu am putea rata noua colecție a brandului spaniol Bershka. Brandul tocmai a lansat campania de promovare pentru  colecție de toamnă - iarnă 2012/2013, alcătuită dintr-o serie de articole în tendințe, extrem de ușor de purtat, care te îndeamnă să le adaugi garderobei tale.
   

       Realizată de fotograful Mark Hunter (alias The Cobrasnake), cea mai nouă campanie Bershka prezintă o serie de articole stylish dar confortabile ce vor inspira tinerii să adopte acel look chic rebel pe care brandul spaniol îl afișează toamna aceasta. Noua colecție este creată în mod special pentru acei tineri îndrăzneți, care nu se tem să își exploreze creativitatea și acel simț unic al stilului personal. Colecția cuprinde tricotaje groase și haine din blană artificială, tricouri cu imprimeuri rock, jachete din denim și piele cu ținte, fuste, pantaloni scurți din piele, colanți imprimați, veste și rochii cu peplum.


        Colecția Bershka pentru toamna 2012 este de-a dreptul uimitoare, sau cel puțin aceasta este impresia pe care ți-o lasă imediat ce intri în magazin. Influențele rock și military domină întreaga colecție, iar accesoriile sunt și ele marcate de aceste tendințe. Vei găsi cizme până la glezne cu ținte aplicate, botine military, coliere cu ținte și genți, curele și brățări cu diverse aplicații metalice. În plus, datorită politicii de prețuri pocket-friendly pe care Bershka o practică, a urma cele mai noi tendințe ale sezonului devine destul de simplu. Dacă ai nevoie de inspirație pentru noile tale ținute, lookbook-ul brandului spaniol îți va oferi cu siguranță idei demne de urmat.

 






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...