Colecția de accesorii Anna Dello Russo For H&M




 

                Încă de la primul anunț al colaborării dintre retailerul suedez H&M și Anna Dello Russo am fost extrem de entuziasmate să descoperim întreaga nouă colecție ce urmează să apară în magazinele din întreaga lume. Momentul mult așteptat a sosit, pe 10 septembrie brandul a lansat catalogul complet al colecției Anna Dello Russo care, trebuie să recunoaștem, ne-a depășit cu mult așteptările. Colecția este plina de glamour, de lux și conține doar piese statement, piese extrem de apreciate în prezent de către toate fashionistele moderne. De la bijuterii de-a dreptul spectaculoase la pantofi și genți, colecția Anna Dello Russo are tot ce este necesar pentru a transforma orice ținută în una de lux.


                 Întreaga colecție Anna Dello Russo for H&M este alcătuită din 50 de articole, incluzând bijuterii, ochelari de soare, pantofi, sandale și genți de voiaj. Colecția va fi disponibilă în magaiznele selecționate  din întreaga lume începând cu data de 4 octombrie iar prețurile variază între 89,90 lei pentru o pereche de cercei pandativ, de inspirație baroc, și 1299 lei pentru o pereche de cizme negre peste genunchi, din piele, ce au potențialul de a pune sub lumina reflectoarelor chiar și cea mai banală ținută. Ochelari cat eye cu aplicații în stil baroc, un clutch impodobit cu miniatura câinelui Annei, Cucciolina, cizme din piele peste genunchi, coliere impresionante, inele, cercei, brățări și genți, toate alcătuiesc fabuloasa colecție pregătită pentru H&M. 


                  „Accesoriile sunt ca vitaminele pentru modă - așadar fiecare trebuie să le poarte după propriul plac,” a declarat Anna. 
                    „Există ceva extrem de animat și îndrăzneț în colecția aceasta” este de părere  Margareta van den Bosch, director creativ al H&M.


                 Fashion editorul și style bloggerul italian, care a petrecut 18 ani la Condé Nast Italia ca editor de modă pentru Vogue Italia și L’Uomo Vogue, va marca lansarea colecției pe data de 27 septembrie. Evenimentul va fi memorabil, un bal ce are loc în cadrul cabaretului  Paradis Latin din Paris, cu remarcabila participare a cântăreței Azealia Banks precum și a altor celebrități. 


                Colecția Anna Dello Russo for H&M dorește să dezvăluie publicului larg experiența călătoriilor în jurul lumii, la diverse Săptămâni ale Modei, din fantezia cărora participanții își extrag inspirația pentru tot ceea ce înseamnă modă. Acest lucru este, în mod evident, sugerat de prezența încântătoarei genți de voiaj turcoaz cu aplicații aurii de inspirație baroc.



              „Am dorit să recreez minunata atmosferă din Săptămânile Modei,atunci când te afli într-o sferă a modei ce devine aproape o realitate paralelă. Am încercat să surprind acel sentiment de libertate, bucurie, entuziasm.” 
               „Aeroporturile vor fi mai puțin gri și își vor pierde din caracterul impersonal dacă vei purta cu tine acest model de geantă de voiaj. Este ca o frântură din magia unui basm, ca iepurele cel alb al lui Alice - un portal către o altă dimensiune” - Anna Dello Russo.
                          









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...