Kate Moss, imaginea colecției Mango pentru toamnă - iarnă 2012





        Carisma inconfundabilă marca Kate Moss a transformat-o pe aceasta într-una dintre cele mai bine cotate modele din industria modei, iar branduri de primă clasă fac totul pentru ca ea să apară în cele mai noi campanii. Mango se numără printre brandurile norocoase, întrucât retailerul spaniol a avut ocazia să lucreze timp de câteva sezoane succesive cu legendarul top model. Așadar, și pentru toamna aceasta imaginea Mango este reprezentată de Kate Moss, care adoptă un look lejer dar, în același timp, elegant și foarte tineresc pentru noua campanie.



        Pentru sezonul rece Mango a pregătit articole ce se regăsesc în linia caracteristică brandului: piese vestimentare simple și foarte versatile dar, în același timp foarte chic. Noua colecție cuprinde atât articole ultra-feminine cât și piese cu accente masculine, astfel încât oricine își poate găsi produse potrivite stilului personal.


        Rochiile reprezintă elementul cheie al colecției de toamnă - iarnă 2012/2013. Fie că alegi o rochie mini sau maxi, cu siguranță nu vei da niciodată greș dacă vei alege o rochie care îți pune în valoare silueta, și acele  puncte forte de care tu ești conștientă. Sezonul acesta rochiile Mango vor fi în principal monocromatice și vor impresiona mai mult prin culorile puternice decât prin imprimeuri. 


        În ciuda aspectului minimalist, noua colecție Mango reușește să adopte o mare parte din tendințele toamnei 2012, printre care și animal printurile. Pentru a purta cu succes animal print, încearcă să păstrezi linia ținutei  simplă, fără să o accesorizezi prea puternic. În plus, colecția conține și destul de multe piese din denim, elemente de bază ale oricărei garderobe. Notele finale ale colecției sunt accesoriile: botine cu vârful ascuțit, curele și coliere masive. 


       Primăvara aceasta Mango a anunțat că se va adapta noilor condiții economice, scăzând prețurile cu 20%. Rezultatele acestei măsuri par a fi evidente și în prețurile noii colecții, Kate purtând succesiv în clipul de promovare o rochie la prețul de 119 lei, un sacou în valoare de 159 lei și un palton de 199 lei. Prețuri încântătoare, spunem noi, așa că ne putem lăsa inspirate de superbul top model și putem merge la o sedință de cumpărături în magazinele Mango, încercând să recreăm acele stil chic adolescentin în care Kate arată absolut uimitor.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...