Pull&Bear - Colecția de toamnă 2012





                                       
               Pentru a prezenta noua sa campanie de toamnă/iarnă 2012-2013, brandul spaniol a ales un grup de modele, incluzându-i pe Zhao Lei, Dorte Limkilde, Will Higginson, Jade Mcsorley, Tom Baker, Giedre Dukauskait, Max Motta și modelul de origine română Iulia Cirstea, care în trecut a participat în campanii ale altor mari branduri precum Mango Jeans, Maria Lucia Hohan, New Yorker, Nivea, Lacoste, Killah Puppa, Skinwear, Triumph,  și Venus Victoria Lingerie. Pull&Bear își promovează colecția printr-o serie de fotografii alb-negru ce dezvăluie influențele military și temele rock ale acestui sezon și acel aer etern rebel pe care brandul spaniol alege să îl prezinte în toate colecțiile sale. 



             Dacă în trecut ai evitat influențele military, este foarte posibil ca acum să ajungi să le iubești datorită campaniei de toamnă/iarnă 2012-2013, întrucât întreaga colecție este construită extrem de bine în jurul acestei tendințe. Totuși, în noua colecție se regăsesc și influențe ale altor tendințe populare toamna aceasta, precum pielea, dantela și țintele. Colecția cuprinde piese extrem de stylish pentru a-ți ține de cald în sezonul rece: geci de piele cu ținte, jachete de camuflaj, pantaloni imprimați, blazere de inspirație masculină, cămăși cu gulere cu ținte aplicate, tricotaje și tricouri cu capete de mort, fuste din piele, precum și delicate bluze cu peplum și rochii din dantela. 


               Impresia generală pe care ți-o lasă colecția este aceea că accentul cade în principal pe designul articolelor și mai puțin pe accesorizare. Asta nu înseamnă că nu vei găsi în magazinele Pull&Bear accesorii de tot felul, de la pălării și curele până la inele cu inimioare și capete de mort, ceasuri colorate, gulere și coliere la baza gâtului (chiar ceva mai interesante decât cele din colecțiile trecute). 


             Băieții au și ei o de unde alege din noua colecție Pull&Bear. În secțiunea Men există o gamă largă de tricotaje, geci din denim, cămăși cu gulere cu ținte aplicate, tricouri imprimate, trench-uri, jachete de camuflaj, paltoane, pantofi și curele asortate, ochelari și chiar un skateboard!









               Dacă lista ta pentru cumpărăturile de tomnă este încă deschisă, asigură-te că vei intra în magazinele Pull&Bear. O mare parte din  tendințele toamnei 2012 se regăsesc cu ușurință în noua lor colecție, îți garantăm că vei fi încântată. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...