Stradivarius - Colecția de toamnă 2012





        Toamna aceasta marile magazine par a se întrece în campanii de promovare pentru noile colecții vestimentare. Printre câștigători se numără și brandul spaniol Stradivarius, care a creat pentru promovarea colecției de toamnă o superbă poveste numită A Season Tale. Celebrul fotograf de modă Nico și top modelul francez Julia Frauche au pus în scenă minunata poveste, creând o atmosferă feerică în cadrul unui frumos castel din apropierea Barcelonei, castelul Godmar. Campania Stradivarius de toamnă/iarnă 2012-2013 vorbește despre un basm, un basm în care un cal alb iese dintr-o pădure fermecată căutând acea persoană  specială alături de care să poată cuceri universul. În același timp, o fată îl așteaptă într-un castel misterios, iar printr-o întâlnire de ordinul supranaturalului, calul pătrunde în lumea ei magică și îi arată cum își pot duce la îndeplinire visele. Totuși, în această poveste personajele principale sunt, de fapt, splendidele piese vestimentare purtate de Julia, piese care, așa cum ne arată Stradivarius, pot transforma pe oricine în prințesa propriei povești.


         Catalogul Stradivarius pentru toamna 2012 este plin cu ținute seducătoare, perfecte pentru fashionistele ce au în stilul personal acea notă îndrăzneață de modernism. Vei găsi în colecție o varietate largă de articole, de la versatilele jachete din denim până la pantaloni scurți și popularele geci din piele. Ca în multe alte colecții ale toamnei 2012 și în catalogul Stradivarius țintele, pielea, culorile purpurii și denimul sunt principalele atracții. Vedetele colecției sunt, în mod indubitabil, țintele, care pot fi văzute pe jachete de piele, jeanși dar și pe bluze și rochii delicate. În plus, colecția cuprinde pantaloni imprimați, jachete și blazere din stofe bogate, rochii din chiffon, jachete și cămăși din denim, tricotaje și articole cu peplum. În ceea ce privește imprimeurile, pe lângă deja clasicul și elegantul animal print, Stradivarius a optat pentru sezonul acesta pentru rebelul imprimeu de tip camuflaj, care împreună cu influențele biker și gotice alcătuiesc o tendință importantă  toamna aceasta. 









      În noua colecție de toamnă ținutele sunt accesorizate cu numeroase coliere și brățări masive. În ceea ce privește încălțămintea, colecția abundă în botine și cizme cu detalii complexe. Fără îndoială, colecția Stradivarius va fi una dintre principalele noastre surse de inspirație pentru toamna aceasta.       




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...