30 de articole MUST HAVE pentru toamna 2012      Ce tendințe trebuie să urmărim sau, mai exact, care sunt articolele în care merită să investim toamna aceasta? Sunt convinsă că aceasta este o întrebare pe care ne-o adresăm în fiecare sezon.
       Mai jos avem o listă a celor 30 de articole esențiale pentru toamna 2012, piese must have care vor transforma orice ținută în una în tendințe și care vor reactualiza orice garderobă. Vei regăsi aceste 30 de tendințe în colecțiile de toamnă ale tuturor brandurilor, în diverse variații care să se potrivească stilului tău personal. 
       Așadar, ce alegem să purtăm pentru toamna aceasta? PUMA® CREATIVE FACTORY - LOVE THY PLANET

                 Bucuresti, Romania – Dupa lansarea cu succes a initiativei PUMA The Creative Factory in noimebrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online perechea de pantofi dorita , urmata apoi de editia limitata de jachete personalizate “T7 by Akcent”  , PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu ‘Love thy Planet’.  PUMA a facut un parteneriat cu Wildlife Works si Lumi pentru editia din acest an PUMA Creative Factory, pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea si priceperea la treaba  , folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti .

Wildlife Works este liderul mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation) o companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen : reducerea emisiilor de carbon rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator . Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii  Wildlife Works , angajati care provin din comunitatea locala a coridorului REDD +, din Kasigau , Kenya. Toate textilele sunt produse din bumbac organic si bumbac fair-trade. Fabrica sponsorizata de PUMA este o sursa de joburi sustenabile si reprezinta o mare mandrie pentru comunitatea locala .  Pregatirea angajatilor si veniturile constante generate de fabrica , ajuta familii intregi din aceasta comunitate sa depaseasca pragul saraciei .

“REDD+ aduce o schimbare pozitiva in regiunea noastra , cu solutii reale si directe pentru diminuarea saraciei , solutii ce vor duce la ridicarea nivelului de trai al comunitatii noastre “ a spus Chief Kizaki din zona Kasigau , districtul Voi , unde se gasesc peste  12,000 de oameni . Chief Kizaki a adaugat , “ Aceasta nu este o actiune caritabila . Fondurile obtinute din reducerea emisiilor de carbon ne ajuta sa ne imbunatatim conditiile de trai . Aceste fonduri se obtin prin actiuni de conservare care ne permit sa protejam mediul inconjurator ”
Pe site-ul  www.puma.com/lovethyplanet, PUMA ofera oamenilor posibilitatea sa incarce poze cu ceea ce  iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve . Participantii vor avea ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de ambasadorul nostru Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari .

 La evenimentele PUMA Creative Factory, participantii vor putea sa printeze pe tricouri si pe genti una din aceste fotografii sau altele pe aceeasi tema , fotografii realizate de ei ,  sau vor putea picta direct etc  , folosind Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi , colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui .  Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself.  Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina , isi dezvolta culoarea in lumina soarelui , facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile , pentru a crea un produs fashion unic.


Evenimetul PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet va avea loc in Club Oxygen , Mall Sun Plazza ( Sector 4 ) , pe data de 25 Octombrie 2012 (joi) . Fiindca avem nevoie de lumina soarelui , va asteptam acolo la ora 11 dimineata ca sa ne jucam cu cerneluri , fotografii si produse PUMA . Jucariile le aducem noi , voi nu trebuie decat sa fiti prezenti!

Daca doriti sa va testati creativitatea si spiritul ludic si vreti sa participati alaturi de noi , va rugam sa trimiteti un email pe adresa : cristinafdobrescu@gmail.com ( nu uitati sa ne lasati si un numar de telefon ) si va vom contacta pentru mai multe detalii. Vom premia cel mai creativ “artist fashionist“ cu 2000 de Euro net si cu multe alte surprize .

http://www.puma.com/social/events/puma-creative-factory-bucharest?fb_action_ids=4527581468363&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582


Ne vedem acolo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...