Tendinţele sezonului toamnă/iarnă 2012 - Piele
                Naturală sau ecologică, pielea a fost întotdeauna apreciată de către iubitoarele de modă, în special pe durata sezonului rece. În această perioadă, alegerile noastre nu se vor limita doar la popularele jachete din piele, pentru că printre vedetele sezonului de toamnă - iarnă 2012/2013 se regăsesc pantalonii, rochiile și fustele din piele.

                Cum putem purta articole din piele fără să riscăm să obținem o ținută mult prea rock? Ce articole putem purta alături de o fustă din piele? Cum purtăm pantalonii din piele? Ce alte articole din piele putem adăuga ținutelor noastre? Vom răspunde acestor întrebări în cele ce urmează.

Ce să porți alături de o fustă din piele. 

Fusta din piele este un articol atât de popular sezonul acesta încât aproape fiecare brand vestimentar oferă în colecția de toamnă - iarnă 2012/2013 cel puțin un model. Poți purta fustele din piele alături de cămăși vaporoase sau din blugi. Într-o altă combinație, poți purta fusta cu un pulover fin din cașmir sau angora. Adaugă un colier masiv și ținuta este gata! 


Fustă H&M - 99 lei, cămașă H&M - 99 lei, pulover Pull&Bear - 189 lei, 
colier H&M - 49,90 lei, pantofi H&M - 129 lei, plic H&M - 39,90 lei
Fustă Pull&Bear - preț în magazin, pulover H&M 59,90 lei, sacou H&M - 139 lei,
botine H&M - 159 lei, colier H&M - 59,90 lei, geantă Zara - 229 lei


Cum să porți pantalonii din piele. 

Înainte de a decide să cumperi acei minunați pantaloni din piele pe care îi poartă și Lana del Rey în campania H&M, trebuie să ai câteva idei în ceea ce privește modul în care îi vei purta. Dacă vei purta pantalonii alături de bluză dintr-un material fin vei obține o ținută elegantă și în tendințe. Poți adăuga o pereche de mocasini cu ținte, o pereche de botine înalte, cizme negre sau pantofi cu vârful ușor ascuțit, rezultatul va fi unul spectaculos!

Pantalon H&M 0 129 lei, bluză Pull&Bear - 59,90 lei, vestă Mango - 59,99 €,
cizme Zara - 499 lei, geantă Parfois - 169 lei, cercei Parfois - preț în magazin


Pantalon H&M - 129 lei, bluză H&M - 89 lei, palton Pull&Bear - 229 lei, 
botine Zara - preț în magazin, geantă Parfois - 169 lei, colier Zara - 99 lei

Rochia din piele. 

Dacă ești putin mai curajoasă în alcătuirea ținutelor tale, poți opta pentru o rochie construită în întregime din piele. Poartă rochia din piele cu un dres negru, opac, pantofi sau botine cu toc înalt și accesorii metalice. Pentru zi poți opta pentru o rochie cu inserții din piele pe care o poți purta cu cizme înalte și din nou, cu un dres negru, opac.

Rochie Zara - 299 lei, colier Zara - 99 lei, palton Pull&Bear - 359 lei,
clutch Zara - 279 lei, pantofi Zara - 219 lei


Rochie Zara - preț în magazin, palton Maison Martin Margiela for H&M - 999 lei,
botine Zara - 379 lei, geantă Zara - 429 lei, colier Zara - 99 leiMănușile din piele. 

Dacă articole precum o pereche de pantaloni din piele, o fustă sau o rochie din piele nu se potrivesc stilului tău vestimentar sau pur și simplu nu sunt pe gustul tău, te poți limita la a purta o pereche de mănuși din piele. De o eleganță deosebită, poți purta mănușile lungi din piele alături de cape din stofă iar pe cele scurte cu paltoane sau trench-uri de iarnă. Mai mult decât oricând, toamna aceasta vei găsi în magazine o varietate de mănuși din piele împodobite cu aplicații de pietre sau ținte. 

1. Mango - 35.99 €, 2. Zara - 129 lei, 3. Zara - 229 lei, 4. Stradivarius - 89 lei,
5. Zara - 169 lei

Ultime sfaturi:

Înainte de a cumpăra articole din piele, fie că este naturală sau ecologică, asigură-te că materialul este unul gros și că nu este lucios, altfel, în loc de piele, vei părea îmbrăcată în latex. Din același motiv, dacă optezi pentru o pereche de pantaloni din piele, încearcă unii slim fit, însă care să nu fie mult prea strâmți. Evită colanții din piele. Singurul articol din piele care trebuie să se muleze pe corpul tău sunt mănușile: caută unele care să ți se potrivească perfect și vor oferi o notă eleganță mâinilor tale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...