Zara TRF - colectia de toamna 2011

        Te-ai pregatit sa te confrunti cu zilele reci si ploioase de toamna? Daca nu, atunci arunca o privire la cea mai noua colectie Zara TRF, prezentata de modelul american Hailey Clauson si ia in considerare noul look "effortlessly styling" fara insa de a uita de feminitatea ta. Colectia brandului spaniol pare sa intruneasca toate cerintele de care avem nevoie pentru a respecta noile tendinte ale toamnei.
        Colectia include o varietate de piese stylish, cum ar fi cardiganele si puloverele tricotate, piesele din denim trench-urile si paltoanele din stofa. Imagineaza-ti misteriosii "cat eyes", pletele lungi, usor in dezordine si siluetele feminine ce completeaza tinutele compuse din haine oversized cu accente masculine, dar chic. Faimosul brand spaniol ofera sezonul acesta o varietate de piese clasice reinterpretate intr-o maniera moderna: paltoane moi si calduroase pentru zilele reci, neprietenoase de toamna, trench-uri sofisticate, fuste mini, atat de popularii pantaloni skinny, stratificari excentrice de haine precum si adevarate explozii de culoare. 
       Atentie! Paltonul rosu va face garderoba ta extrem de adorabila!



  

      In curand, frunzele se vor ingalbeni si vremea de afara va impune purtarea unor haine calduroase, confortabile, adecvate sezonului. Poti adauga o nota moderna, stylish garderobei tale de toamna alegand texturi contrastante si tinute compuse din mai multe straturi, asa cum putem vedea in ultima campanie Zara. Invata sa combini diverse tesaturi si culori, gandeste "outside the box" si creeaza tinute pline de creativitate. 
In plus, stratificarea hainelor este o alternativa foarte practica pe durata lunilor mai reci. De exemplu, poti pune un blazer peste un cardigan sau un pulover calduros peste o camasa de blugi si vei obtine acel "edgy style" extrem de in voga sezonul acesta.
       Alege sofisticatul stil masculin purtand haine si tricouri largi, mocasini sau orice alt tip de pantofi "foot-friendly". Totusi, nu uita sa le dai o tenta feminina combinandu-le cu piese foarte feminine. De asemenea, este foarte avantajos sa investesti intr-un trench potrivit tuturor sezoanelor sau in orice alt element basic pentru o graderoba clasica, precum ar fi o camasa din denim, un pulover moale, perechea cea mai magulitoare de jeansi skinny, balerini confortabili sau un blazer smart casual. Investeste in haine ce nu se demodeaza niciodata   inspirandu-te din colectia de toamna 2011 Zara si creaza-ti o garderoba pe cat de uimitoare, pe atat de accesibila ca pret.


Photos courtesy of ZARA.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...